Informatie over A Bridge Too Far Trailer

A Bridge Too Far is een Amerikaanse oorlogsfilm uit 1977, geregisseerd door Richard Attenborough. Het is de verfilming van het gelijknamige boek van Cornelius Ryan uit 1974. De hoofdrollen waren voor Dirk Bogarde, James Caan, Michael Caine, Sean Connery, Edward Fox, Elliott Gould, Gene Hackman, Anthony Hopkins, Hardy Krüger, Laurence Olivier, Ryan O'Neal, Robert Redford, Maximilian Schell en Liv Ullmann. In juni 1977 beleefde de film in Deventer zijn wereldpremière.

De film bracht wereldwijd 50.750.000 dollar op, bijna twee keer zoveel als de productie had gekost. Hoewel A Bridge Too Far goed werd ontvangen, was de grootste kritiek dat niet alle gebeurtenissen waarheidsgetrouw zijn.

 

Daarom begon ik aan een "fan edit", waar ik sommige scenes aanpaste of compleet heb verwijdert om de film meer historisch accuraat te maken. Dit is de originele trailer voor de film, compleet ge-remastered met de fan edit! Al de beelden zijn ook geupscaled met AI Enhancements, de kleur is aangepast met color grading om de film een meer grauwere en moderne look te geven.